bos chi kung: mindful fitness & energietraining (qigong) – speels, meditatief & bewust


☰ MENU

Kan ik – als beginner – meedoen aan lessenreeks 2 of 3?

Ja, dat kan. Je kunt tussendoor instromen!

Op de website lees je dat het lesjaar bestaat uit 3 lessenreeksen, die elkaar opvolgen. Dat staat er, om aan te geven dat er een opbouw inzit. Dat het niet gaat om “een cursusje chi kung” van pakweg 10 lessen, en dan kan/ken je het wel.

“Chi” betekent energie. “Kung” betekent: cultivatie, beoefening, discipline. Dat laatste geeft aan dat je er tijd voor moet uittrekken. Zowel voor het aanleren, als voor het beoefenen. Als je een heel jaar volgt, beter nog: meerdere hele jaren, heb je er meer baat bij, dan als je alleen maar 1 lessenreeks volgt.

In elke nieuwe lessenreeks (dus niet alleen in september) leer je de basis. Of je nou pas begint bent, of er al een tijd lang mee bezig bent. Ook in dat laatste geval heb je daar veel aan. Elk seizoen gebeurt dat op een wat andere manier, zodat het niet gauw gaat vervelen.

En ook gaan we elk seizoen wat dieper. Op basis van het voorgaande seizoen. Prettig voor deelnemers met meer ervaring. En de nieuwe mensen kunnen zich ‘optrekken’ aan de anderen.

<— Terug naar de vragenpagina


☰ MENU

Contact Nieuwsbrief e-Mail Facebook Twitter

MENU